Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Осипенківської сільської ради

22 Грудня, 2020 р., 10:55
З метою запобігання отруєння бджіл та їх максимального збереження, зведення до мінімуму негативної дії пестицидів на людей та довкілля під час обробки медоносних рослин та садів хімічними засобами захисту рослин повідомляємо про таке.
21 Грудня, 2020 р., 15:34
Державній службі зайнятості 30-ть років!
21 Грудня, 2020 р., 10:26
          Відповідно до вимог статті 63 Закону України «Про ринок електричної енергії» для забезпечення постачання електричної енергії споживачам постачальник універсальних послуг здійснює купівлю-продаж електричної енергії  на ринку електричної енергії за вільними цінами.
16 Грудня, 2020 р., 15:36
В зв’язку з порушенням прикордонного режиму на території Бердянського району та територіальному морі України виконавчий комітет Осипенківської сільської ради повідомляє, що:
16 Грудня, 2020 р., 11:18
За підтримці Європейського Союзу та Міністерства іноземних справ Королівства Данії в межах діяльності із мобілізації громад здійснюваної Програмою відновлення і розбудови миру ООН в реалізації підходу громадської безпеки і соціальної згуртованості у громадах Запорізької областей спільно з Осипенківською громадою було створено Профіль Осипенківської громади - це документ, який відображає погляд на спільноту зсередини, в ньому відображається узагальнений аналіз, оцінка фактичного стану та тенденції розвитку території. Такий документ дозволяє зробити більш кваліфіковані прогнози для подальшого соціально-економічного розвитку території на найближчі роки. Як правило, Профіль громади використовується для представлення його потенційним інвесторам, які за цим документом оцінюють можливості Осипенківської  громади та її потенціал.
15 Грудня, 2020 р., 15:17
 Запрошуємо взяти участь у онлайн презентації Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка відбудеться 17.12.2020 о 14:00 годині у форматі відео-Zoom
15 Грудня, 2020 р., 10:59
Як отримати виплату одноразової матеріальної допомоги роботодавцям, які можуть втратити дохід через карантин
11 Грудня, 2020 р., 10:55
Належне поводження з твердими побутовими відходами Питання поводження з побутовими відходами у сучасному світі завжди було великою проблемою. Сьогодні ситуація особливо загострилася. Не радують око звалища відходів біля наших будинків, на узбіччі доріг. За статистикою щорічно кожний мешканець великого міста у своєму домашньому господарстві викидає близько 300 кг або, інакше кажучи, один контейнер твердих побутових відходів. І це, не враховуючи тверді побутові відходи, що утворюються у торгівлі, на підприємствах тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь