Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Осипенківської сільської ради

 

 

 

27 Лютого, 2024 р., 14:01
У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.
21 Лютого, 2024 р., 10:35
Безпекова угода між Україною та Німеччиною - нові потужні гарантії безпеки для нашої держави у війні з росією.  Протягом десяти років співпрацюватимемо за декількома напрямками. Посилення української армії, гуманітарна та фінансова допомога, санкційний тиск на росію та законні шляхи спрямування доходів від російських активів для підтримки нашої країни. А ще - робота над створенням трибуналу, аби агресор відповів за всі свої злочини в Україні. Зазначу, що цією угодою Німеччина засвідчує непохитну підтримку незалежності, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави в межах міжнародно визнаних кордонів від 1991 року.  Дякуємо Президенту та його команді за надзусилля на дипломатичному фронті. Працюємо на перемогу
05 Лютого, 2024 р., 14:19
Форма для пошуку цивільних та військових, рідні яких зникли безвісти або знаходяться в полоні. Звертаю увагу, що всі дані, які будуть заповнені в формі, будуть бачити лише представники ГУ НП в Запорізькій області. https://forms.gle/mkR4X4228oSTrMRW9
31 Грудня, 2023 р., 14:10
Вітаю з наступаючим Новим 2024 роком! Нехай цей рік буде переможним у всіх сенсах: для України – над ворогом, для всіх людей – над стражданнями, які принесли окупанти на нашу землю. Бажаю, щоб новий рік дарував лише позитивні емоції. Щоб усі ті добрі думки та бажання втілилися у життя.
30 Грудня, 2023 р., 16:53
В Запорожье начал работу Центр по розыску лиц, пропавших без вести: как туда позвонить В Запорожье открыли первый в Украине Центр по розыску лиц, пропавших без вести при особых обстоятельствах - во время боевых действий и на временно оккупированных территориях. Центр открылся по инициативе Национальной полиции Украины, при поддержке Метинвеста Ахметова и комбината Запорожсталь. В Центре будут работать более 40 полицейских – следователи, работники криминальной полиции, киберполицейские и специалисты-криминалисты. Они будут проводить опросы граждан, которые заявили об исчезновении людей, сборе и обработке всего массива информации для установления возможного местонахождение пропавших. На базе центра будут производить отбор ДНК-образцов у биологических родственников пропавших без вести и будут назначаться судебные экспертизы. В случае, если вы потеряли связь с родными и близкими, которые остались на временно оккупированных территориях Запорожской области или проживали или находились в местностях вблизи линии столкновения, обращайтесь в территориальные подразделения полиции или по телефону: 095-450-41-86, и в мессенджеры WhatsApp, Telegram, Viber, Signal по указанному номеру.
22 Грудня, 2023 р., 14:06
Усі отримувачі пенсій та соціальних виплат мають проходити фізичну ідентифікацію. Така норма діє в Україні ще з 2004 року. Це необхідно для того, аби перевірити, чи отримує виплати від держави саме та особа, якій вони були призначені, та чи жива вона, повідомляє Міністерство соціальної політики України.
13 Грудня, 2023 р., 09:12
12 грудня 2023 року начальником сільської військової адміністрації Агейкиним О.В. було отримано 95 підручників "Географія" для учнів 6 класів Осипенківської громади, надрукованих за кошти міжнародних донорів.
06 Грудня, 2023 р., 09:21
Шановні воїни, захисники України! Вітаю Вас з професійним святом Днем Збройних Сил України. Бажаю здоров’я та успіхів на ниві служіння українському народу. Зі святом Вас!
06 Грудня, 2023 р., 09:17
Щиро вітаю із Святим Миколаєм!
30 Листопада, 2023 р., 15:10

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь