Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Осипенківської сільської ради

16 Лютого, 2021 р., 16:32
Цього року триватиме програма Президента України «Велике будівництво». Головний принцип – спочатку завершити всі довгобуди і тільки потім братися за нове. Про сучасні підходи до будівництва говорив Олександр Старух під час першої великої прес-конференції.  
16 Лютого, 2021 р., 16:30
За останні два тижні запоріжці стали набагато менше хворіти на коронавірус. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Олександр Старух під час робочої зустрічі із журналістською спільнотою нашого регіону. 
16 Лютого, 2021 р., 10:12
Для збереження життя громадян, збереження навколишнього середовища, тваринного і рослинного світу Запорізький ремонтно-експлуатаційний центр повідомляє наступне.
15 Лютого, 2021 р., 15:46
Стартує Місячник профорієнтації
10 Лютого, 2021 р., 16:46
Міські голови міст Запорізької області доєдналися до ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та гарячої води громадянам України. Це дозволить стабільно завершити цей опалювальний сезон та своєчасно підготуватися до наступного. 
09 Лютого, 2021 р., 15:58
З ініціативи Президента України Володимира Зеленського у вівторок підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води громадянам України, що забезпечить стале проходження цього опалювального сезону та підготовку до наступного.
09 Лютого, 2021 р., 10:05
На початку листопада 2020 року Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна 2020».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь