Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Осипенківської сільської ради

 

 

 

19 Липня, 2024 р., 14:01
До уваги мешканців Осипенківської громади на ТОТ‼️
28 Червня, 2024 р., 09:31
Хочу побажати у цей день згадувати лиш найкраще про країну, радіти життю та цінувати, підтримувати нашу Батьківщину ще більше. Вітаю з Днем Конституції України. Бажаю миру, щастя та великих можливостей для досягнення успіху, для втілення мрій. Бажаю усім серцем любити свою країну.
11 Червня, 2024 р., 15:28
У Німеччині провів зустріч із Федеральним президентом Франком-Вальтером Штайнмаєром.
10 Червня, 2024 р., 11:09
Робота Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні» набирає обертів. В Запорізькій області вже є перший успішний кейс участі в проєкті. Завод «СПД Петров» виробляє обладнання для тваринницьких ферм. Виробничі потужності базувалися в Оріхові і були зруйновані під час одного з ворожих обстрілів. Геннадій Петров разом з колективом зміг релокувати завод до Запоріжжя. Щоб знайти нових покупців, підприємець вирішив доєднатися до платформи «Зроблено в Україні». В перший місяць участі в програмі продажі збільшилися на 20%. Платформа «Зроблено в Україні» спрямована на підтримку українських виробників.
01 Червня, 2024 р., 13:19
Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.
31 Травня, 2024 р., 13:55
Вітаю батьків, учнів, директорів та педагогічні колективи закладів освіти нашої громади зі святом Останнього дзвоника! Нехай сьогоднішній день буде наповнений радістю, сміхом і незабутніми моментами. Хай ваше майбутнє буде яскравим і успішним в цей нелегкий для нас час ! Зі святом!
28 Травня, 2024 р., 12:34
28 травня - День поліцейського офіцера громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь