Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Осипенківської сільської ради

19 Квітня, 2018 р., 11:56
10 лютого 2018 року у місті Київ відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс "Зимова фантазія" у рамках проекту "Квітуча Україна", де приймала участь учениця Новопетрівської філії Осипенківської дитячої музичної школи Бубнова Вєра (викладач -Сорока Наталія Олександрівна). Члени журі високо оцінили виступ талановитої дівчинки і нагородили її дипломами  Лауреата I (першої) премії у двох номінаціях: вокальному та театральному.
05 Квітня, 2018 р., 15:24
        29.03.2018 відбувся Всеукраїнський фестиваль - конкурс "Імперія зірок"  (м. Дніпро) з хореографії.  У якому Зразковий ансамбль естрадного танцю "Перлина" (Бердянський район, села Старопетрівка та Новопетрівка) прийняв участь. Ми змагались із (приблизно) 30-ма колективами -  з м. Дніпро, м. Кам`янське, м. Харків, м. Павлоград, м.  Барвінкове, м. Синельникове, м. Енергодар, м.  Нікополь, м. Вільнянськ, м. Олександрія, с. Осипенко, та інші. ЗАЕТ "ПЕРЛИНА"  продемонстрував 18 номерів: масових та сольних. У конкурсі приймали участь найменші учасники колективу - підготовча група (5 років), у яких був дебют, тобто перший вихід на конкурс, а в деяких дітей взагалі -  перший вихід на сцену.  Повернулися з нагородами. Усі номери (18) отримали призові місця  -  1, 2 та 3. 
04 Квітня, 2018 р., 14:46
В період з 30 березня по 1 квітня пройшли відбірні тури районних конкурсів в рамках масштабного проекту «Кращий голос Азова. Діти», який проводився за ініціативою народних депутатів України Олександра Пономарьова, Сергія   Валентирова і Дмитра Лубинця. Завдяки «сліпим прослуховуванням» сформувалися майже всі команди тренерів Запорізької області.
04 Квітня, 2018 р., 09:32
Кожен з нас щороку створює близько 330 кг сміття. Щоб порахувати весь об’єм сміття населеного пункту, де ви живете, - просто перемножте кількість жителів на ці кілограми, і отримаєте вражаючі цифри! І це тільки побутові відходи життєдіяльності людини. А добавте промислові відходи і отримаєте трагічне полотно вщент засмічених територій. За рік на полігони і неофіційні звалища вивозять по 11 млн тонн побутових відходів. Загальна площа звалищ становить майже 5% території країни, що порівнянно з розмірами середньо-статистичної  області. При цьому в Україні є тільки один сміттєспалювальний завод — київська “Енергія”.  В Запоріжжі наміри побудувати такий завод були неодноразово. Але вони опинилися в тому ж місці, де лежить важке «сизифове» каміння. Ситуацію не можуть змінити й на тих територіях, де утворені нові об’єднані територіальні громади. Всі наміри голів громад та комунальних служб розбиваються вщент на тлі відсутнього законодавчого поля.
21 Березня, 2018 р., 08:22
16 грудня 2018 року о 09-30  на базі Осипенківської ЗОШ I-III ступенів відповідно до плану спортивно-масових заходів Осипенківської ДЮКФП, з метою вшанування пам'яті загиблого земляка, воїна-афганця Проходи Володимира Петровича, подальшого розвитку волейболу в школах, підвищення майстерності юнаків та пропаганди здорового способу життя, згідно  положення про проведення турніру по волейболу «Кубок пам'яті воїна афганця В.Проходи» відбулися змагання з волейболу серед команд юнаків шкіл Осипенківської сільської ради.
28 Лютого, 2018 р., 10:42
Перейти  в розділ "Державні закупівлі"
28 Лютого, 2018 р., 09:20
Кабінет Міністрів України в рамках поглиблення децентралізації передав землю сільгосппризначення поза межами населених пунктів першим семи об’єднаним територіальним громадам. Рішення про передачу земель було ухвалене на рівні Уряду та за сприяння Асоціації міст України наприкінці січня, і вже вступило в практичну фазу реалізації.
22 Лютого, 2018 р., 10:12
В Осипенківському музеї вшанували Героїв Небесної Сотні, АТО і борців за незалежність України всіх часів!
20 Лютого, 2018 р., 13:59
В суботу 17.02.2018 року в с.Новопетрівка біля будинку культури відбулися народні гуляння - свято Масляної. Чимало дорослих та маленьких мешканців району зібралось на свято. На народних гуляннях були присутні керівники структурних підрозділів Осипенківської сільської ради та керівники району.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь