Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Осипенківської сільської ради

11 Травня, 2018 р., 15:13
Останнім часом очільники ОТГ на Запоріжжі та й в Україні дедалі частіше стали нарікати на "кадровий голод" і стверджують, що дуже важко знайти хороших фахівців для роботі в органах місцевого самоврядування.
10 Травня, 2018 р., 14:13
9 травня в с.Осипенко відбувся мітинг «Сторінками історії» після якого о 10-00 в Будинку культури відбувся святковий концерт до Дня пам'яті та примирення і 73-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. На свято зібралося багато мешканців села для вшанування пам'яті своїх рідних та близьких, які загинули в часи Другої Світової війни. Також на святі були присутні: сільський голова Смага Валентин Іванович, голова районної державної адміністрації Роман Феліксович Молодецький  та військовий комісар Бердянського об'єднаного військового комісаріату Роговий Володимир Миколайович, які привітали мешканців села зі святом та поклали квіти до меморіалу.
02 Травня, 2018 р., 13:30
24 квітня під час засідання Парламентської Асамблеї Ради Європи президент Асамблеї Мікеле Ніколетті оголосив про присудження нагороди Приз Європи у 2018 році місту Івано-Франківську: «Для мене велика честь оголосити переможця. Це Івано-Франківськ. Ми вітаємо Івано-Франківськ, дякуємо цьому місту за співпрацю з Європою і вітаємо наших українських друзів».
02 Травня, 2018 р., 08:39
В Запорізькій області двом міським радам було передано повноваження в сфері держархбудконтролю – в містах Енергодар та Мелітополь. Інші громади тільки чекають рішення з передачі повноважень. Але, зараз виникла загроза, що цей процес буде згорнуто.
23 Квітня, 2018 р., 10:12
В період з 2 по 22 квітня у 2018 році відбулася акція «Серце до серця». Мета збору коштів  - закупівля обладнання для надання медичної допомоги дітям з вадами слуху. В акції приймали участь і дорослі і малі: Бердянська ЗОШ – 318 грн. Старопетрівська ЗОШ – 207 грн. 15 коп. 
19 Квітня, 2018 р., 11:56
10 лютого 2018 року у місті Київ відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс "Зимова фантазія" у рамках проекту "Квітуча Україна", де приймала участь учениця Новопетрівської філії Осипенківської дитячої музичної школи Бубнова Вєра (викладач -Сорока Наталія Олександрівна). Члени журі високо оцінили виступ талановитої дівчинки і нагородили її дипломами  Лауреата I (першої) премії у двох номінаціях: вокальному та театральному.
05 Квітня, 2018 р., 15:24
        29.03.2018 відбувся Всеукраїнський фестиваль - конкурс "Імперія зірок"  (м. Дніпро) з хореографії.  У якому Зразковий ансамбль естрадного танцю "Перлина" (Бердянський район, села Старопетрівка та Новопетрівка) прийняв участь. Ми змагались із (приблизно) 30-ма колективами -  з м. Дніпро, м. Кам`янське, м. Харків, м. Павлоград, м.  Барвінкове, м. Синельникове, м. Енергодар, м.  Нікополь, м. Вільнянськ, м. Олександрія, с. Осипенко, та інші. ЗАЕТ "ПЕРЛИНА"  продемонстрував 18 номерів: масових та сольних. У конкурсі приймали участь найменші учасники колективу - підготовча група (5 років), у яких був дебют, тобто перший вихід на конкурс, а в деяких дітей взагалі -  перший вихід на сцену.  Повернулися з нагородами. Усі номери (18) отримали призові місця  -  1, 2 та 3. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь