Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Осипенківської сільської ради

02 Травня, 2018 р., 13:30
24 квітня під час засідання Парламентської Асамблеї Ради Європи президент Асамблеї Мікеле Ніколетті оголосив про присудження нагороди Приз Європи у 2018 році місту Івано-Франківську: «Для мене велика честь оголосити переможця. Це Івано-Франківськ. Ми вітаємо Івано-Франківськ, дякуємо цьому місту за співпрацю з Європою і вітаємо наших українських друзів».
02 Травня, 2018 р., 08:39
В Запорізькій області двом міським радам було передано повноваження в сфері держархбудконтролю – в містах Енергодар та Мелітополь. Інші громади тільки чекають рішення з передачі повноважень. Але, зараз виникла загроза, що цей процес буде згорнуто.
23 Квітня, 2018 р., 10:12
В період з 2 по 22 квітня у 2018 році відбулася акція «Серце до серця». Мета збору коштів  - закупівля обладнання для надання медичної допомоги дітям з вадами слуху. В акції приймали участь і дорослі і малі: Бердянська ЗОШ – 318 грн. Старопетрівська ЗОШ – 207 грн. 15 коп. 
19 Квітня, 2018 р., 11:56
10 лютого 2018 року у місті Київ відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс "Зимова фантазія" у рамках проекту "Квітуча Україна", де приймала участь учениця Новопетрівської філії Осипенківської дитячої музичної школи Бубнова Вєра (викладач -Сорока Наталія Олександрівна). Члени журі високо оцінили виступ талановитої дівчинки і нагородили її дипломами  Лауреата I (першої) премії у двох номінаціях: вокальному та театральному.
05 Квітня, 2018 р., 15:24
        29.03.2018 відбувся Всеукраїнський фестиваль - конкурс "Імперія зірок"  (м. Дніпро) з хореографії.  У якому Зразковий ансамбль естрадного танцю "Перлина" (Бердянський район, села Старопетрівка та Новопетрівка) прийняв участь. Ми змагались із (приблизно) 30-ма колективами -  з м. Дніпро, м. Кам`янське, м. Харків, м. Павлоград, м.  Барвінкове, м. Синельникове, м. Енергодар, м.  Нікополь, м. Вільнянськ, м. Олександрія, с. Осипенко, та інші. ЗАЕТ "ПЕРЛИНА"  продемонстрував 18 номерів: масових та сольних. У конкурсі приймали участь найменші учасники колективу - підготовча група (5 років), у яких був дебют, тобто перший вихід на конкурс, а в деяких дітей взагалі -  перший вихід на сцену.  Повернулися з нагородами. Усі номери (18) отримали призові місця  -  1, 2 та 3. 
04 Квітня, 2018 р., 14:46
В період з 30 березня по 1 квітня пройшли відбірні тури районних конкурсів в рамках масштабного проекту «Кращий голос Азова. Діти», який проводився за ініціативою народних депутатів України Олександра Пономарьова, Сергія   Валентирова і Дмитра Лубинця. Завдяки «сліпим прослуховуванням» сформувалися майже всі команди тренерів Запорізької області.
04 Квітня, 2018 р., 09:32
Кожен з нас щороку створює близько 330 кг сміття. Щоб порахувати весь об’єм сміття населеного пункту, де ви живете, - просто перемножте кількість жителів на ці кілограми, і отримаєте вражаючі цифри! І це тільки побутові відходи життєдіяльності людини. А добавте промислові відходи і отримаєте трагічне полотно вщент засмічених територій. За рік на полігони і неофіційні звалища вивозять по 11 млн тонн побутових відходів. Загальна площа звалищ становить майже 5% території країни, що порівнянно з розмірами середньо-статистичної  області. При цьому в Україні є тільки один сміттєспалювальний завод — київська “Енергія”.  В Запоріжжі наміри побудувати такий завод були неодноразово. Але вони опинилися в тому ж місці, де лежить важке «сизифове» каміння. Ситуацію не можуть змінити й на тих територіях, де утворені нові об’єднані територіальні громади. Всі наміри голів громад та комунальних служб розбиваються вщент на тлі відсутнього законодавчого поля.
21 Березня, 2018 р., 08:22
16 грудня 2018 року о 09-30  на базі Осипенківської ЗОШ I-III ступенів відповідно до плану спортивно-масових заходів Осипенківської ДЮКФП, з метою вшанування пам'яті загиблого земляка, воїна-афганця Проходи Володимира Петровича, подальшого розвитку волейболу в школах, підвищення майстерності юнаків та пропаганди здорового способу життя, згідно  положення про проведення турніру по волейболу «Кубок пам'яті воїна афганця В.Проходи» відбулися змагання з волейболу серед команд юнаків шкіл Осипенківської сільської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь