Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Осипенківської сільської ради

10 Грудня, 2021 р., 14:38
Виконавчий комітет Осипенківської сільської ради розвиває співпрацю та взаємодію з громадськими організаціями, які утворені на території громади. Таким прикладом став проект «Створення креативного простору вуличної культури задля налагодження співпраці молоді, влади, бізнесу та ЗМІ з різними категоріями населення Осипенківської сільської територіальної громади» при фінансовій підтримці  Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН).
10 Грудня, 2021 р., 13:09
09.12.2021 року  відбулася моніторингова поїздка – аудит реалізації міні-ініціатив та реалізованих проектів згідно Бюджету участі координатором ПРООН в Запорізькій області Олексієм Скворцовим , заступником сільського голови з  питань діяльності виконавчих органів ради ( з питань економічного розвитку та інвестицій) Марини Звгородньої, спеціалістом  І категорії  фінансового відділу Юлії Агейкиної, представником ГО «Молодь за розквіт» Валентиною Єрезою  та авторами проектів: Яни Шарапової, Олени Жигули, Ольги Погорілої, Лариси Таращенко, Тетяни Новосели. Осипенківська  громада стала  однією з перших по реалізації Бюджету участі в 2021 році спільно з Програми ООН з відновлення та розбудови миру.
09 Грудня, 2021 р., 09:34
У 2021 році Осипенківською сільською радою було виділено кошти залишку освітньої субвенції невикористаної у 2020 році на капітальний ремонт-заміну покрівлі будівлі Осипенківської ЗОШ з проведенням вогнезахисної обробки дерев'яних конструкцій покрівлі для забезпечення безпечного навчального процесу.
09 Грудня, 2021 р., 09:32
У 2021 році Осипенківською сільською радою було виділено кошти на капітальний ремонт туалетних приміщень 1-го поверху (з урахуванням потреб маломобільних груп населення) Червонопільської ЗОШ за рахунок залишку освітньої субвенції  невикористаної у 2020 році.
08 Грудня, 2021 р., 15:48
В рамках Програми Президента України “Активні парки — локації здорової України” та за підтримки Осипенківської сільської ради  біля БК в с.Червоне Поле  було встановлено стенд з мапою та навігаційні таблички з QR-кодами.  Відтепер відвідувачі, відсканувавши QR-код, можуть отримати відповідну інформацію про той чи інший тренажер, його місце знаходження тощо.
08 Грудня, 2021 р., 14:27
Осипенківська сільська рада підтримала програму Президента «Здорова України» та встановили два спортивних майданчика на території громади, забезпечивши співфінансування у розмірі 10 відсотків на суму 96,0 тис. грн. Локації обрані біля будинків культури села Осипенко та Червоне Поле.
08 Грудня, 2021 р., 14:25
У 2021 році Осипенківською було проведено поточний ремонт дорожнього покриття щебеневою підсипкою в с. Старопетрівка Бердянського району Запорізької області та відновлення асфальтного покриття по вул.Центральній с.Червоне Поле.
07 Грудня, 2021 р., 08:55
Бюджет участі

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь