Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 80-тою річницею визволення Осипенківської громади

Дата: 16.09.2023 18:11
Кількість переглядів: 80

Шановні жителі Осипенківської громади!

Сьогодні 16 вересня 2023 року, ми святкуємо 80-ту річницю визволення нашої Осипенківської громади від нацистських окупантів у Другій світовій війні!

Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок наших земляків у спільну перемогу в тій жахливій війні.

Від наших батьків та дідів ми чули таку фразу «головне, щоб не було війни!». Гірко визнавати, але нам, українцям, знову довелося стати на захист рідної України, її свободи та територіальної цілісності від посягань сусіднього агресора – росії. Але наші захисники та захисниці виявились гідними слави своїх дідів та прадідів – ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших Збройних Сил України і твердо віримо у нашу перемогу!

На жаль є загиблі з нашої громади, Їхні імена назавжди вписані в історію сучасної України, для нас вони стали Героями . Нестерпно боляче від втрат.  Але ми маємо триматися, бути сильними.

Цьогорічний День села ми зустрічаємо з болем у серці. Але при цьому ми згуртовані і у нас одна мета – Мир та Перемога. І ми з вами все відсвяткуємо. Все у нас буде – і причепурені села нашої громади, і сотні людей у гарному настрої з гарного приводу, і святкові концерти. Заживуть села нашої рідної Осипенківської громади, будуть народжуються і підростати дітки, щастя та любов будуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині. Ми обов’язково повернемося та повернемо собі мирне і гідне життя.

Висловлюю вдячність військовослужбовцям, учасникам добровольчих формувань, волонтерам, благодійникам, усім, хто на місцях своєю наполегливою працею робить внесок у перемогу над ворогом і наближає її щодня. 

З нагоди свята зичу Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами.

Не втрачаємо віри та наближаємо Перемогу разом!

 

З повагою,

Голова Осипенківської громади                                              Олег АГЕЙКИНФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь