Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2023 09:32
Кількість переглядів: 60

Шановні жителі Осипенківської громади! Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!

 

32-й рік поспіль наша держава відзначає головне національне свято – День Незалежності. Це свято стало можливим завдяки багатьом поколінням українців, які упродовж століть боролись за право жити та бути господарями на рідній землі. На жаль, нині Україна продовжує відстоювати свою свободу і незалежність, проливаючи кров найкращих синів і дочок у жорстокій війні з окупантом. Серед воїнів, що захищають батьківщину під синьо-жовтим стягом, є і наші земляки. Шануємо кожного з них та схиляємо голову перед пам’яттю усіх українських воїнів, волонтерів, мирних мешканців, які своїм життям заплатили за нашу незалежність.

  Переконаний, що завдяки мужності наших захисників, незламності та єдності українського народу, підтримці усього цивілізованого світу ми переможемо підступного ворога. Тільки разом ми досягнемо миру і злагоди у нашому спільному домі, та будемо наполегливо працювати над його відбудовою.

 

Бажаю усім жителям громади бути міцними фізично та морально і нехай ніщо не похитне вашої віри у Бога, ЗСУ, та у перемогу України! Злагоди достатку, щедрої долі, успіху у всіх починаннях заради процвітання незалежної держави!

 

З повагою – Олег АГЕЙКИНФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь