Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Осипенківської громади!!!

Дата: 25.02.2022 11:57
Кількість переглядів: 6523

Шановні жителі громади!

Як ви знаєте щодо ситуації, яка склалася в нашій державі, на сьогоднішній день в нашій громаді під постійним контролем знаходиться ситуація щодо громадського порядку та роботи об‘єктів критичної інфраструктури, які забезпечують життєдіяльність населення Осипенківської громади. 

Школи та дитячі садочки призупинили свою роботу. Медичні заклади працюють у штатному режимі.Вуличне освітлення для збереження безпеки населених пунктів на певний період буде відключено.
Наразі дуже важливо зберігати спокій. Усі, хто не задіяний у роботі підприємств критичної інфраструктури, по можливості залишайтеся вдома, не панікуйте і уникайте непотрібних переміщень. Атака йде на військові об'єкти. Переміщення дорогами, вздовж яких можуть бути військові об'єкти, є небезпечними.

Слідкуйте за офіційними новинами по телебаченню та радіо. У разі включення засобів оповіщення необхідно ввімкнути телебачення або радіо і дотримуватися рекомендацій.

Не довіряйте неперевіреній інформації, користуйтеся офіційними джерелами, які оперативно подають достовірні дані щодо подій в Україні та регіоні. Ми розуміємо всі можливі загрози і разом з обласною та районною адміністраціями готові реагувати на будь- які виклики. 

Шановні жителі громади, облаштуйте підвальні приміщення власних будинків під укриття, де б ви могли заховатися в разі небезпеки.

Всю інформацію стосовно подій на території ми будемо висвітлювати на офіційному сайті громади та в групах соціальних мереж.

Зберігайте спокій!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь