Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міні ініціативи

Дата: 07.12.2021 08:51
Кількість переглядів: 583

Міні ініціативи

Участь нашої громади в роботі Робочої групи з безпеки та згуртованості Бердянського району, яка створена при підтримці Програми ООН з відновлення та розбудови миру в Україні, надає позитивні зрушення у створенні безпечного середовища та локацій для змістовного дозвілля на території  Осипенківської ТГ.

Активна позиція мешканців наших сіл та співпраця з Виконавчим комітетом Осипенківської сільської ради дозволила отримати грантову допомогу від Програми Розвитку ООН   в якості міжнародної технічної допомоги згідно з проектами «Посилення національної та місцевої спроможності для ефективного забезпечення безпеки, правосуддя та послуг реінтеграції на постраждалих внаслідок конфлікту територіях України», «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та врядування» на реалізацію наступних міні-ініціатив.

За підтримки Осипенківської сільської ради та ініціативної групи вчителів, батьків загальноосвітніх закладів громади «Безпечний шлях» на чолі з Оленою Жигулою здійснили проект «Безпечний шлях до школи» вартістю 74,9 тис.грн, завдяки якому в селах Новопетрівка, Осипенко, Червоне Поле з’явилися дорожні манекени «Школяр на пішохідному переході» поблизу шкіл та дитячих садочків задля безпечного переходу дітей. Нова автомобільна інфраструктура привернула увагу населення до проблеми безпеки на дорозі.

За підтримки Осипенківської сільської ради та ініціативної групи жителів села Осипенко «Небайдужі» з очільником Тетяною Новоселою виконали проект  «Коло друзів» вартістю 80,4 тис.грн. У парковій зоні села Осипенка створено та облаштовано креативний простір з метою  проведення патріотично-виховних заходів такими закладами як дитячий садок, загальноосвітня школа, сільський краєзнавчий музей та центральний клуб, а також для організації змістовного дозвілля молоді, згуртування юнацтва за інтересами, залучення старшого покоління до комунікації з підлітками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь