Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Розробка плану заходів з громадської безпеки – запорука добробуту громади» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру

Дата: 06.09.2021 10:17
Кількість переглядів: 549

Виконавчий комітет Осипенківської сільської ради долучився до розробки Плану громадської безпеки Осипенківської сільської ради. Член робочої групи із громадської безпеки та соціальної згуртованості Бердянського району Марина Завгородня проходить навчальний курс: «Розробка плану заходів з громадської безпеки – запорука добробуту громади» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Метою створення Плану безпеки є реагування на потреби та виклики, які стоять перед жителями Осипенківської сільської територіальної громади у вирішенні актуальних питань щодо розбудови миру, соціальної згуртованості та громадської безпеки, в тому числі шляхом залучення вразливих груп населення, а особливо молоді та ветеранів і учасників бойових дій, до процесів прийняття рішень на місцевому рівні.

Планується проведення по дві фокус групи з жителями громади різновікових груп та з різних сфер діяльності. Учасники заходу  зможуть оцінити спроможність нашої громади у сфері безпеки та визначити критичні точки потенціалу, що потребують посилення.

Перша  зустріч відбулась у серпні в селі Червоне поле. Наступні заходи пройдуть в вересні – жовтні у Червонопільському та Новопетрівському старостатах і селі Осипенко. Запрошуємо всіх небайдужих та активних жителів громади прийняти участь у фокус групах.

Напрацьований документ буде обговорюватись на постійних комісіях сільської ради та виноситись на розгляд депутатів сільської ради з затвердженням на сесії у грудні поточного року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь