Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги побутових споживачів електричної енергії ТОВ «Запоріжжяелектропостачання»!

Дата: 25.08.2021 13:32
Кількість переглядів: 434

До уваги побутових споживачів електричної енергії

ТОВ «Запоріжжяелектропостачання»!

      15.07.2021р Верховна рада України прийняла Закон України №5009 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедури приєднання до електричних мереж», а саме у розділі ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», щодо скасування заборони припинення електропостачання помешкань громадян за заборгованість:

— підпункт 5 “припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх не оплати або оплати не в повному обсязі” з пункту 3 виключено. Разом з цим пункт 3 доповнено пунктом 31 наступного змісту: «31. На території регіонів України (областей, м. Києва, м. Севастополя), на яких установлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), на період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки та протягом 30 днів з дня його скасування забороняється припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх не оплати або оплати не в повному обсязі».

     Звертаємо увагу, що Президент України 19.08.2021р. підписав вищезазначений Закон, який вступає в дію з моменту його опублікування.

     На даний час Запорізька область не віднесена до “червоного” рівня епідеміологічної небезпеки. Значні борги за електроенергію населення області та порушення споживачами умов договорів у частині своєчасної оплати за використані енергоресурси призвели до загрози стабільного електропостачання всієї області.

    На підставі вищезазначеного та з метою уникнення негативних наслідків припинення електропостачання наше Товариство наполегливо звертається до побутових споживачів, які накопичили заборгованість за спожиту електричну енергію з проханням не зволікати та терміново її сплатити. У протилежному разі ТОВ “Запоріжжяелектропостачання” буде змушене діяти в межах чинного законодавства та в установленому порядку вжити заходи з припинення електроживлення помешкань громадян, які заборгували за спожиту електричну енергію. Підключення таких помешкань буде можливим за зверненням власника особового рахунку  за умови оплати вказаної заборгованості, а також витрат з відновлення постачання. 

    Для споживачів м.Бердянськ та Бердянського району дізнатись про заборгованість за використану електричну енергію  та шляхи вирішення даного питання можна  за контактними телефонами Бердянського  центру обслуговування клієнтів:

Vodafone (050) 033 18 64; (050) 457 06 81;    

Київстар (067) 611 78 45;

Life  (063) 840 09 07; (063) 840 06 76 - (вайбер для повідомлень).

 

Пам’ятайте:

Постачання електричної енергії залежить від Вас. Вчасна та повна оплата за електричну енергію – це запорука якісного та безперервного надання послуг з електропостачання!

Адміністрація Бердянського ЦОК ТОВ «Запоріжжяелектропостачання»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь