Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання робочої групи з легалізації заробітної плати та інших соціальних виплат, питань додержання гарантій в оплаті праці.

Дата: 19.08.2021 11:21
Кількість переглядів: 426

Засідання робочої групи з легалізації заробітної плати та інших соціальних виплат, питань додержання гарантій в оплаті праці.

 

12 серпня 2021 року в Бердянській районній державній адміністрації відбулося засідання  районної комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення) та соціальних виплат, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці та легалізації заробітної плати.

Були розглянуті питання щодо результатів виконання попередніх рішень Комісії, про стан заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій, сплати єдиного соціального внеску у юридичних та фізичних осіб, зареєстрованих на території  Бердянського району, стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах, що розташовані на території Бердянського району. Організація та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення, трудових колективів і роботодавців із застосуванням засобів масової інформації щодо соціальних та економічних переваг отримання легальної заробітної плати, а також впливу розміру сплаченого єдиного внеску на розмір майбутньої пенсії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь