Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит голови Бердянської РДА до Осипенківської ОТГ

Дата: 11.06.2021 10:19
Кількість переглядів: 772

В Осипенківській громаді обговорювали питання за «круглим столом»
 
9 червня голова райдержадміністрації Олексій Бакай, заступник голови райдержадміністрації Ольга Галаніна, радник голови райдержадміністрації Олександр Онишко відвідали Осипенківську сільську раду. За «круглим столом» з Осипенківським сільським головою Олегом Агейкиним, його заступниками Мариною Завгородньою та Марією Жилою, начальником Бердянського відділу податків і зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування ГУ ДПС у Запорізькій області Олександром Прошутинським, керівниками закладів освіти, культури та охорони здоров’я громади, старостами, депутатами сільської ради та громадськими активістами вони обговорили актуальні питання розвитку Осипенківської сільської територіальної громади.
Були обговорені питання оподаткування та сплати податків до місцевого та державного бюджетів, реалізації Національного проєкту Президента України «Велике будівництво», готовності до літнього оздоровчого періоду на території громади. 
Голова райдержадміністрації Олексій Бакай та радник голови райдержадміністрації Олександр Онишко детально зупинилися на болючих для району питаннях – поточному та капітальному ремонтах доріг державного значення, можливості на умовах співфінансування громадами ремонту доріг місцевого значення. Також Олександр Онишко поінформував про результати обстеження обласною робочою групою доріг Бердянського району та формування відповідних пропозиції на 2022 рік. Крім того були обговорені питання утримання доріг державного та місцевого значення, особливо в спекотний період, дотримання вагового режиму на дорогах, встановлення обмежувальних знаків та покажчиків.
Також були розглянуті питання роботи освітніх закладів громади в умовах бюджетної децентралізації, стан справ в галузі охорони здоров’я та механізм вирішення проблемних питань. Ольга Галаніна анонсувала присутнім керівникам закладів гуманітарного напрямку заплановані у червні семінари для керівників закладів освіти та охорони здоров’я. 
За результатами зустрічі були визначені першочергові завдання для керівництва сільської ради, спрямовані на вирішення проблемних питань, та пріоритети для райдержадміністрації у взаємодії з місцевою громадою.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь