Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Акція «Місячник зайнятості жінок»

Дата: 22.04.2021 11:07
Кількість переглядів: 734

Акція «Місячник зайнятості жінок»

 

Вибір місця роботи - одне з найважливіших рішень у житті кожної людини. Нажаль, дисбаланс попиту й пропозиції робочої сили не на користь жінкам: на більшості підприємств використовується праця чоловіків. Працевлаштування жінок залишається однією з актуальних проблем, для вирішення якої держава докладає зусиль шляхом поліпшення їх становища на ринку праці та  соціального захисту.

Знайти гідну і цікаву роботу відповідно до професійних інтересів та вподобань можна звернувшись до центру зайнятості. Навіть в умовах посилення карантинних заходів Бердянський міськрайонний центр зайнятості продовжує надавати послуги роботодавцям з добору працівників та здійснює підбір підходящої роботи безробітним громадянам із дотриманням всіх заходів безпеки.

З метою підвищення ефективності надання соціальних послуг, спрямованих на підтримку трудової активності жінок у сучасному економічному середовищі, підвищення рівня працевлаштування цієї категорії громадян, центром зайнятості протягом квітня 2021 року традиційно проводиться акція «Місячник зайнятості жінок». Під час заходу можна отримати інформаційні, консультаційні та профорієнтаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням, а фахівці центру зайнятості допоможуть шукачам знайти підходящу роботу, крім того, вони нададуть інформацію про вільні вакансії  не тільки в межах  міста, а й по всій території України.

Реальність нашого сьогодення вимагає швидко адаптовувати процедури обслуговування роботодавців таким чином, щоб оголошення протиепідемічної ситуації не вплинуло на базові соціальні гарантії, які передбачені законодавством. Тому фахівці відділу взаємодії з роботодавцями, з метою збільшення рівня працевлаштування жінок, у т. ч. осіб, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, в телефонному режимі продовжують роботу з інформування працедавців міста Бердянськ та Бердянського району щодо послуг служби зайнятості для роботодавців.

Внаслідок взаємодії з роботодавцями в ході проходження акції «Місячник зайнятості жінок» станом на 21 квітня 2021 року за направленням центру зайнятості були працевлаштовані на підприємства міста Бердянськ та Бердянського району 124 жінки та на громадські роботи 8 осіб прекрасної статі.

Високопрофесійна допомога і суто людська підтримка фахівців Бердянського міськрайонного центру зайнятості стає надійним помічником жінкам на шляху до впевненості у майбутньому.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь