Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЮДЖЕТ УЧАСТІ

Дата: 07.04.2021 16:18
Кількість переглядів: 800

        Доброго дня, жителі нашої громади! Хочу вас ознайомити з дуже цікавою темою для нашої громади. Ця тема для нас нова. Вона стосується розвитку нашої території, яку ми, як влада, хочемо розвивати спільно з вами, жителями громади. Наші спільні дії та залученість всіх небайдужих дасть змогу нам зрушити з «мертвої точки». Наразі ми сформували всі документи по оформленню БЮДЖЕТУ УЧАСТІ в нашій громаді. Що це таке?

     БЮДЖЕТ УЧАСТІ – це спільний процес громадян та влади у створенні та реалізації проєктів на нашій території. Що для цього потрібно? Потрібні, перш за все, ваші ідеї. Зараз, у цьому році, ми спільно ПРООН   із відновлення та розбудови миру  «Громадська безпека та соціальна згуртованість» виділяємо кошти на реалізацію ваших ідей. Розмір коштів, виділених на проєкти  Бюджету участі у 2021 році, буде збільшений у 2 рази. Таким чином, наша громада зможе реалізувати ще більше ініціатив. Сума буде складати 200 тис. грн. Буде проведено конкурс проєктів.

     Буде відібрано 4 проєкти, по 50тис.грн. на кожний. Наша ціль – охоплення всієї гомади. Це означає, що в селі Осипенко, в с.Новопетрівка та в с.Червоне поле буде реалізовано по одному проекту, а 4 проєкт буде відібрано в якомусь з цих сіл або в ішому селі нашої громади. Це означає, що те село, яке буде найбільш активним в написанні проєктів буде мати більший шанс. . Наша активність – запорука успіху!

    Якщо в вас, як в активістів та зацікавлених зі своєю ідею будуть виникати будь-які питання, то ви зможете звертатися до нас з будь-якими проблемами, які у вас будуть виникати у написанні проєктної заявки. Для цього створена робоча група у кількості 5 чоловік. Це:

Завгородня Марина Дмитрівна – заступник сільського голови з питань економічного розвитку

Агейкина Юлія Степанівна – спеціаліст фінансового відділу

Костомарова Катерина Сергіївна – спеціаліст з питань цивільного захисту

Жигула Олена Володимирівна – директор ГО «Новопетрівська хвиля»

Васильчик Жанна Олександрівна – депутат Осипенківської сільської ради.

Зрозумійте, якщо ми активуємося та згуртуємося, то в нас більше шансів на отримання результатів. Нехай зараз вони будуть невеличкі, але згодом, крок за кроком ми будемо рухатися в правильному напрямку.

За більш детальною інформацією звертайтесь на сайт Осипенківської громади за посиланням на розділ "Про затвердження Програми Бюджет участі Осипенківської територіальної громади на 2021 рік".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь