Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профорієнтація для випускників: допомагаємо обрати спеціальність

Дата: 10.02.2021 15:23
Кількість переглядів: 349

Профорієнтація для випускників:

допомагаємо обрати спеціальність

 

Профорієнтація – не просто рішення. Це ланцюжок рішень, процес, що відбирає кілька років, а то й десятиліть.

Саме тому фахівці відділу активної підтримки безробітних Бердянського міськрайонного центру зайнятості постійно допомагають школярам зробити крок в обранні майбутнього фаху.

З метою інформування молоді про значущість правильно обраного навчального закладу, факультету та професійного покликання в цілому 5 лютого поточного року фахівці відділу активної підтримки безробітних Бердянського міськрайонного центру зайнятості разом з представниками Донецького юридичного інституту МВС України організували та провели online-конференцію для учнів 10-х та 11-х класів Бердянського муніципального ліцею.

Провідний фахівець з профорієнтації Юлія Костенко відкрила захід та ознайомила учасників з концепцією заходу, надала коротку інформацію майбутнім студентам про професії, які будуть актуальними найближчі декілька років та з вимогами роботодавців щодо потенційних претендентів на певну вакансію.

Представники ДЮІ розповіли присутнім про умови вступу до ВУЗу, наявними факультетами та умовами навчання, закріпили надану інформацію тематичними відеоматеріалами та презентаціями. Наприкінці заходу була проведена вікторина та розіграні приємні пам’ятні призи від представників інституту.

Дякуємо за співпрацю Ользі Войниковій – заступнику директора з виховної роботи Бердянського муніципального ліцею та представникам Донецького юридичного інституту.

 

Юлія Костенко,

провідний фахівець з профорієнтації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь