Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги роботодавців!

Дата: 05.01.2021 09:22
Кількість переглядів: 347

До уваги роботодавців!

 

Бердянський міськрайонний центр зайнятості інформує Вас,

що не пізніше 1 лютого необхідно надати Інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за 2020 рік

Згідно Наказу Мінсоцполітики від 23.11.2018 р. №1763 «Про затвердження Змін до Порядку надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню», який вступив в силу 08 січня 2019 року, щороку не пізніше 1 лютого після звітного року роботодавці повинні надавати службі зайнятості у районах, містах, районах у містах інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, а саме:

1. Підприємства, установи та організації з чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб вказують показник із середньооблікової чисельності штатних працівників за звітний рік, яким до настання права на пенсію за віком відповідно до статті 26 Закону України Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування залишилося 10 і менше років.

Обов’язковою умовою дотримання роботодавцями, з чисельністю працівників від 8 осіб, квоти вважається працевлаштування громадян, яким до настання права на пенсію за віком відповідно до статті 26 Закону України Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування залишилося 10 і менше років, у кількості не менше однієї особи у середньообліковій чисельності штатних працівників.

2. Підприємства, установи та організації з чисельністю штатних працівників понад 20 осіб заповнюють показник 5 % квоти середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік.

Згідно законодавства, роботодавці самостійно розраховують квоту, зазначену в ч.2 ст.14 Закону України «Про зайнятість населення» від 05.07.2012р. №5067-VI, з урахуванням чисельності громадян, які на умовах повної зайнятості вже працюють на підприємствах, в установах та організаціях і належать до таких, що неконкурентоспроможні на ринку праці (крім інвалідів), та забезпечують їх працевлаштування самостійно.

 

Звертайтесь до Бердянського міського центру зайнятості – ми працюємо для Вас!

Всі послуги служби зайнятості – безкоштовні!

Служба зайнятості Ваш навігатор та помічник

на ринку праці!

e-mail: berdgcz@ukr.net  

факс: (06153)4-70-85

тел. (06153)4-70-86, (06153)4-72-94

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь