Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Безпечна подорож та працевлаштування в іншій країні»

Дата: 21.10.2020 08:21
Кількість переглядів: 377

«Безпечна подорож та працевлаштування в іншій країні»

Виїзд за кордон може залишити надзвичайні враження та відкрити нові обрії. Водночас, вкрай важливо дотримуватися правил безпечної подорожі та працевлаштування в іншій країні. Нехтувати цими правилами може завдати неабиякої шкоди: обмеження права подальшого виїзду та роботи за кордоном, обмеження свободи, втрати здоров’я чи навіть життя. Краще дізнатися більше заздалегідь, щоб не опинитись в скрутній ситуації за кордоном.

Отож, 16 та 19  жовтня поточного року, до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, відбулась Оnline - конференція  в рамках електронного курсу «Школа безпечної міграції», яку організували та провели представники ГПО «Егіда Запоріжжя». Метою заходу було підвищити рівень знань фахівців центрів зайнятості Запорізької області, щодо безпечної міграції та працевлаштування за кордоном, задля подальшого інформування безробітного населення.

Провідний фахівець з профорієнтації Бердянського міськрайонного центру зайнятості Юлія Костенко взяла участь у дводенних вебінарах та підвищила власний рівень обізнаності з нагальної теми. Протягом заходу учасники обговорювали тему безпечного працевлаштування за кордоном, переглядали тематичні відео та отримали навички інтерактивного методу надання інформації такий, як квест - гра. Отримані знання та методичний матеріал фахівці зможуть використовувати у власній роботі.

Дякуємо за запрошення, сподіваємося на зустріч в Offline – режимі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь