Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Юрист - це покликання

Дата: 12.10.2020 13:27
Кількість переглядів: 690

Юрист - це покликання

Професія юриста по праву вважається однією з найдавніших і найшановніших. Принципи, які сьогодні лежать в основі права будь-якої демократичної країни, знаходили своє віддзеркалення навіть у старогрецькій міфології: богині закону Евномія і богині помсти Немезіс, які вершили суд над тими, хто посмів робити замах на засади громадського порядку.

Сьогодні – це прямий обов’язок юристів різних галузей. Адвокати та юрисконсульти, прокурори та нотаріуси, судді та слідчі забезпечують виконання законів і підзаконних актів, а також гарантують покарання у разі їх недотримання.

З нагоди відзначення Дня юриста 8 жовтня поточного року адміністрація Бердянського університету менеджменту і бізнесу запросили провідного фахівця з профорієнтації Бердянського міськрайонного центру зайнятості Юлію Костенко та головного спеціаліста відділу правопросвітництва та надання безоплатної вторинної правової допомоги Вікторію Донцову привітати студентів з професійним святом.

Вікторія Донцова є зразковою випускницею цього вищого закладу. У свою чергу вона привітала студентів та запевнила, що великий багаж знань вкрай необхідний для вдалої майбутньої практики, адже вона вже декілька років є успішним практикуючим юристом.

Юлія Костенко також промовила декілька приємних слів присутнім на честь свята та розповіла про актуальність гарматного юридичного фахівця в наш час на ринку праці. Під час спілкування зі студентами були надані рекомендації з техніки пошуку роботи, написання резюме та вдалого проходження співбесіди з роботодавцем.

Закінчилась зустріч переглядом досягнень університету та студентів. Бажаємо успіхів та чекаємо на наступне запрошення.

 

 

 

Юлія Костенко,

Провідний фахівець з профорієнтації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних