Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ФАХІВЦІ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ПРОВОДЯТЬ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

Дата: 07.10.2020 15:12
Кількість переглядів: 385

Фахівці служби зайнятості проводять профорієнтаційні заняття для студентів

 

«Ніхто не зможе побудувати для Вас міст,

на якому Ви повинні перетнути потік

життя, ніхто, крім Вас самих»

Фрідріх Ніцше

 

Фахівці Бердянського міськрайонного центру зайнятості продовжують роботу зі студентською молоддю.

У рамках діяльності «PROFI-центру» 5 жовтня поточного року відбулась чергова зустріч зі студентами Бердянського державного педагогічного університету, а саме навчальних груп с1ФС, с2ФС, 2ФС, 3ФС кафедри економіки, підприємництва та фінансів.

Мова йшла про відпрацювання навичок самопрезентації: складання резюме, як одного з основних інструментів пошуку роботи, та запис відеорезюме – сучасний спосіб презентувати себе.

Організатори семінару: Бердянський міськрайонний центр зайнятості – фахівець з питань зайнятості І категорії відділу активної підтримки безробітних – Копилова Г.С. та викладачі кафедри економіки, підприємництва та фінансів гуманітарно-економічного факультету БДПУ – к.е.н., доцент Жваненко С.А., к.е.н., доцент  Костенко Г.П., к.е.н., доцент Гриценко М.П.

Метою заходу стало ознайомлення студентської молоді зі станом сучасного ринку праці, мотивації до працевлаштування. Були розглянуті питання щодо проблем, з якими стикаються молоді фахівці при працевлаштуванні на перше робоче місце, питання підвищення впевненості у власних силах при пошуку роботи, визначення особистих професійних цілей, формування навичок ефективної комунікації та самопрезентації, визначені переваги та недоліки спеціалістів без досвіду роботи на ринку праці. Під час спілкування зі студентами були надані рекомендації з техніки пошуку роботи, написання резюме та вдалого проходження співбесіди з роботодавцем.

Під час зустрічі студенти охоче розповідали про свої знання отриманні під час навчання, практичні вміння, відпрацьовані в період виробничої практики на підприємствах міста, розповідали про плани на майбутнє та активно дослухались до порад фахівця центру зайнятості. У дружній атмосфері говорили про важливе.

Тому робота «PROFI-центру» триває, співпраця продовжується. Висловлюємо подяку викладачам кафедри економіки, підприємництва та фінансів гуманітарно-економічного факультету Бердянського державного педагогічного університету та чекаємо наступної зустрічі.

 

Копилова Г.С.,

фахівець з питань зайнятості І категорії

відділу активної підтримки безробітних


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь