Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗМІНЕНО ПОРЯДОК ПОВІДОМНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ КОЛЕКТИВНИХ ДОГОВОРІВ!

Дата: 15.07.2020 14:30
Кількість переглядів: 434

ЗМІНЕНО ПОРЯДОК ПОВІДОМНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ КОЛЕКТИВНИХ ДОГОВОРІВ!

 Постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 768 внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. № 115 «Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів».

Відтепер, сторони колективних договорів мають подати на повідомну реєстрацію лише один примірник документа в паперовій формі (раніше - три) разом із додатками та супровідним листом.

Також з'явилася можливість надіслати його до органу реєстрації у вигляді оригіналу електронного документа з пов’язаними з ним кваліфікованими електронними підписами, або у вигляді електронної копії оригіналу паперового документа (фотокопії), засвідченої кваліфікованою електронною печаткою.

Повідомну реєстрацію мають провести за 14 робочих днів. При цьому, орган реєстрації не може відмовити у повідомній реєстрації колективного договору, повернути його на доопрацювання, вимагати додаткові документи та встановлювати вимоги до їх оформлення.

Реєструючий орган має вести на своєму веб-сайті реєстр колективних угод (договорів), змін і доповнень до них та оновлювати його щомісяця. На сайті також мають оприлюднити текст договорів та рекомендації реєструючого органу щодо приведення колективного договору у відповідність з вимогами законодавства (у разі наявності).

Винятком може бути інформація, доступ до якої обмежено сторонами відповідно закону або за їх рішенням. Примірник договору, поданий на повідомну реєстрацію в паперовій або електронній формі, зберігається в реєструючому органі до заміни новим договором.

 Повідомну реєстрацію колективних договорів на території Осипенківської ОТГ здійснює інспектор праці виконавчого комітету Осипенківської сільської ради. Подати на реєстрацію колективний договір можна на електронну адресу osipenkosilrada@meta.ua або особисто до приміщення Осипенківської сільської ради за адресою: вул. Маріупольське шосе, 23, телефон для довідок (06153)99-505.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь