Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення сільського голови до жителів території Осипенківської ОТГ!

Дата: 18.03.2020 16:28
Кількість переглядів: 2263

Шановні жителі Осипенківської ОТГ! Давайте разом недопустимо поширення в наших селах коронавірусу та захистимо своїх близьких!

З 12.03.2020 року по всій країні та в Осипенківській сільській раді було оголошено карантин до 3 квітня 2020 року у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу — вже не працюють заклади освіти, дитячі садки, позашкільні заклади, будинки культури, бібліотеки та музей. В населених пунктах ОТГ епідемічна обстановка спокійна і контрольована. В ОТГ немає інфікованих на коронавірус.

Розпорядженням сільського голови Осипенківської сільської ради ми посилили карантинні заходи.  

А саме до 3 квітня основні обмеження такі:

- заборонено проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування;

- зупинена робота об’єктів громадського харчування

Я розумію, що введення карантинних заходів принесли масу незручностей та фінансових втрат, дехто можливо вважає такі заходи зайвими. Але ці заходи направлені на упередження та безпеку здоров’я мешканців. І я впевнений, що краще попередити і не захворіти, ніж потім аналізувати, що було зроблено не так.

Звертаюсь до керівників підприємств, організацій, установ всіх форм власності, підприємців відповідально та з розумінням поставитись до ситуації. Від нас з вами залежить як на практиці будуть виконуватись карантинні заходи, як ми разом зможемо попередити поширення коронавірусу 

Звертаюсь до батьків — діти повинні бути вдома, а не відвідувати місця масового скупчення людей. Запроваджено елементи дистанційної форми навчання у закладах освіти.

Звертаюсь до жителів похилого віку — без особливої потреби відмовтеся від відвідувань місць скупчення людей, залиштеся вдома. Просимо обмежити пересування населення між населеними пунктами території, а також пересування в громадських місцях без крайньої потреби. А у разі виникнення захворювання — не зволікайте та звертайтесь до сімейного лікаря.

Впевнений, що всі ми з розумінням поставимось до тимчасових обмежень. Кожен з нас повинен усвідомити, що від його поведінки залежить здоров’я, а можливо і життя інших людей.

Прошу зберігати спокій, дотримуватись простих правил особистої гігієни, піклуватись про своїх близьких і бути здоровими!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь