Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВИВЧАЄМО TIME MANAGEMENT

Дата: 05.03.2020 16:14
Кількість переглядів: 464

 

Вивчаємо time management

 

«Той, хто сміє змарнувати одну годину часу,

не зрозумів цінності життя».

Чарльз Дарвін

 

Сучасний світ розвивається стрімголов, пропонуючи нові ідеї та можливості, але й натомість вимагає певної відповідності. Тому сучасна людина, яка бажає бути конкурентоспроможним на ринку праці та стати успішним фахівцем крос-галузевої структури, повинна бути всебічно розвиненою та готовою удосконалювати свої компетенції щоденно. Головне питання, як раціонально розподілити час?

Часто учні не вміють контролювати власний режим дня, не встигають виконати усі завдання, через це втомлюються і опускають руки. Допоможе в даному випадку time management – наука про раціональне використання часу.

Важливе правило тайм-менеджменту – спланувати чіткий режим дня. Розумова праця має обов’язково чергуватися з фізичною і не варто забувати про відпочинок.

Отож, у рамках проведення Місячника кар’єри молоді «Твоя успішна  кар’єра» з метою ознайомити учнів 10-11-х класів з поняттям «Time management», розвинути навички планування і розрахунку свого часу, сформувати усвідомлення цінності свого і чужого часу,  3 березня поточного року адміністрація Бердянської гімназії № 2 запросили провідного фахівця з профорієнтації  Бердянського міськрайонного центру зайнятості Юлію Костенко для проведення профорієнтаційного тренінгу.

Юлія Костенко ознайомила присутніх з актуальним поняттям «Time management», практично показала, завдяки яким методам можна раціонально розподілити свій час, та наголосила на цінності часу у власному та чужому житті. Протягом тренінгу учні виконували відповідні завдання, які були спрямовані на отримання навичок самоорганізації та планування режиму дня. Наприкінці тренінгу закріпили нагальну тему завдяки мотивуючому відеоролику.

Дякуємо за запрошення, чекаємо на наступну зустріч!

 

 

 

Юлія Костенко,

провідний фахівець з профорієнтації

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь