Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага молоді, яка бажає побудувати успішну кар’єру!

Дата: 25.02.2020 15:23
Кількість переглядів: 511

Увага молоді, яка бажає побудувати успішну карєру!

 

У Запорізькій області з 02 березня по 01 квітня 2020 року  стартує Місячник кар’єри молоді «Твоя успішна кар’єра».

Протягом Місячника фахівці Бердянського міськрайонного центру зайнятості спільно з представниками роботодавців, успішних підприємців,  молодих перспективних робітників, майстрів виробництва будуть знайомити  населення з потребами регіонального ринку праці та основами побудови  кар’єри.

 Усі  бажаючі молоді люди до 35 років зможуть прийняти участь у профорієнтаційних мотиваційних заходах щодо прискорення працевлаштування та відпрацювання навичок пошуку роботи, алгоритму розвитку кар’єри. Протягом Місячника вони зможуть прийняти участь в економічних екскурсіях на промислові підприємства міста та району, поспілкуватись з молодими перспективними робітниками, майстрами виробництва.

Для студентської молоді фахівці служби зайнятості на базі центрів кар’єри «PROFI Центр» будуть проводити профорієнтаційні тренінги з метою надання психологічної підтримки в пошуку роботи та формуванні  стратегії поведінки на ринку праці.

Закінчиться Місячник кар’єри молоді «Твоя успішна кар’єра» 01 квітня 2020 року проведенням підсумкової акції «Побудуй успішну кар’єру» та роботою «гарячої лінії» на базі Бердянського міськрайонного центру зайнятості з 10.00 до 15.00. Усі бажаючі зможуть задати питання щодо особливостей ринку праці та планування професійної кар’єри.

Якщо ти молодий, бажаєш знайти омріяну роботу, стати конкурентоспроможним та побудувати успішну кар’єру – залучайся до участі в Місячнику, звертайся до фахівців Бердянського міськрайонного центру зайнятості за адресою м. Бердянськ, вулиця Консульська 14/2. Бажаємо успіхів у побудові кар’єри!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь