Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Роль сім’ї у працевлаштуванні

Дата: 05.02.2020 16:13
Кількість переглядів: 411

 

Роль сімї у працевлаштуванні

 

Сім'я відіграє особливу роль у всій історії розвитку людського суспільства. Саме вона виступає в ньому як носій «соціальної спадкоємності». Сім'я є найважливішим соціальним інститутом, це ціла система зв'язків: шлюбних і родинних, господарських і правових, етичних і психологічних. Тому сім'я відтворює людину не тільки як біологічну істоту, але і як громадянина, оскільки саме в ній, передусім, відбувається соціалізація особистості.

3 лютого поточного року в Бердянському міськрайонному центрі зайнятості відбувся груповий захід для безробітних осіб, які перебувають на обліку. Темою зустрічі – «Інститут сім' ї. Сімейні правовідносини».

До проведення заходу було залучено головного спеціаліста відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Вікторію Донцову.

  •  Розкриття визначення «інститут сім' ї»;
  •  поняття та види сімейних правовідносин;
  •  зміст сімейних правовідносин;
  •  хто є субєктами сімейних правовідносин;
  •  роль сім'ї  та сімейних правовідносин у працевлаштуванні.

Усі ці питанні були розглянуті під час заходу. І хоча на початку зустрічі серед присутніх можна було почути здивування, яке відношення ці питання мають до працевлаштування, захід вийшов за рамки відведеного часу. Присутні з увагою слухали розкриття кожного з питань та приймали активу участь в їх обговоренні.

Слід відзначити, що для багатьох присутніх ця зустріч мала неабияку користь, адже вони мали змогу отримати юридичну допомогу спеціаліста з питань сімейних правовідносин.

Тільки в родинах, в яких вирішені всі побутові, майнові та міжособистісні проблеми, можливе успішне працевлаштування. Цього висновку дійшли присутні на заході разом з провідним фахівцем з профорієнтації Ольгою Корнієнко.

 

Ольга Корнієнко,

провідний фахівець з профорієнтації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь