Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про подання електронних заяв – розрахунків на фінансування для надання матеріального забезпечення та повідомлень про виплату коштів застрахованим особам.

Дата: 23.05.2019 16:45
Кількість переглядів: 765

Про подання електронних  заяв – розрахунків на фінансування для надання матеріального забезпечення та повідомлень про виплату коштів застрахованим особам.

              Бердянське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області  повідомляє, що з 01 жовтня 2018 року оформлена заява-розрахунок, повідомлення про виплату коштів застрахованим особам можуть бути передані роботодавцем і прийняті Фондом в електронному вигляді із застосуванням електронного цифрового підпису.

          Для подачі заяв-розрахунків, повідомлень про виплату коштів застрахованим особам у електронному вигляді, страхувальники мають звернутись до Бердянського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області для укладення відповідного договору.

          Спосіб подання документів визначається роботодавцями на добровільних засадах, подання електронних документів надає страхувальнику право не подавати їх на паперових носіях. Водночас зберігається можливість подачі заяви-розрахунку безпосередньо до Бердянського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області.

          Для укладання договору Вам необхідно звернутись за адресою: Запорізька обл., м. Бердянськ, вул. Волонтерів, 51, тел. (06153) 2-00-66, e-mail: berd.zp@fssu.gov.ua

 

        Водночас нагадуємо про необхідність надавати до Бердянського відділення УВД ФССУ у Запорізькій області повідомлення про виплату коштів застрахованим особам протягом місяця з дня виплати коштів застрахованим особам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь