Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Школа успіху - проект для молоді від Klitschko Foundation. Запрошення до участі

Дата: 13.02.2019 15:08
Кількість переглядів: 706

100 активних підлітків – 50 дівчат і 50 хлопців – з різних регіонів України будуть відібрані у літню освітню школу від Klitschko Foundation. Вони дізнаються про різноманіття професій, приймуть участь у обговоренні власних проектів з практиками та отримають навички, які допоможуть стати успішними у XXI столітті.

Організовує проект Klitschko Foundation – всеукраїнська благодійна організація, яку у серпні 2003 року заснували брати Клички. За 15 років Фонд реалізував низку соціальних проектів у сфері спорту, екології, науки та освіти, що популяризують постійний розвиток особистості, заняття спортом і відповідальність місцевих громад.

«Школа успіху» це освітня програма для дівчат і юнаків 14-15 років. Протягом 10 днів 100 активних підлітків під керівництвом менторів вчаться працювати у команді, планують власні проекти, переймають досвід у відомих українських бізнесменів, активістів і громадських діячів.

 

Кожен учасник після закінчення проекту, повернувшись в свої громади, має створити власний освітній дводенний проект не менше ніж для 30 підлітків зі свого регіону. Організація локальної «Школи успіху» є необхідною умовою проходження циклу навчання на проекті. Таким чином учасники мають змогу спробувати використати на практиці отриманні знання та навички. Саме таким чином молодь в регіонах має можливість долучитися до неформальної освіти.

 

Набір в Школу успіху 2019 триватиме до 28 лютого.

Для більш детальної інформації перейдіть за посиланням: http://www.klitschkofoundation.org/projects/education/shkola-uspikhu/

Посилання на реєстраційну анкету Школи успіху 2019: https://my.klitschkofoundation.org/projects/school2019.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь