Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Школа успіху - проект для молоді від Klitschko Foundation. Запрошення до участі

Дата: 13.02.2019 15:08
Кількість переглядів: 742

100 активних підлітків – 50 дівчат і 50 хлопців – з різних регіонів України будуть відібрані у літню освітню школу від Klitschko Foundation. Вони дізнаються про різноманіття професій, приймуть участь у обговоренні власних проектів з практиками та отримають навички, які допоможуть стати успішними у XXI столітті.

Організовує проект Klitschko Foundation – всеукраїнська благодійна організація, яку у серпні 2003 року заснували брати Клички. За 15 років Фонд реалізував низку соціальних проектів у сфері спорту, екології, науки та освіти, що популяризують постійний розвиток особистості, заняття спортом і відповідальність місцевих громад.

«Школа успіху» це освітня програма для дівчат і юнаків 14-15 років. Протягом 10 днів 100 активних підлітків під керівництвом менторів вчаться працювати у команді, планують власні проекти, переймають досвід у відомих українських бізнесменів, активістів і громадських діячів.

 

Кожен учасник після закінчення проекту, повернувшись в свої громади, має створити власний освітній дводенний проект не менше ніж для 30 підлітків зі свого регіону. Організація локальної «Школи успіху» є необхідною умовою проходження циклу навчання на проекті. Таким чином учасники мають змогу спробувати використати на практиці отриманні знання та навички. Саме таким чином молодь в регіонах має можливість долучитися до неформальної освіти.

 

Набір в Школу успіху 2019 триватиме до 28 лютого.

Для більш детальної інформації перейдіть за посиланням: http://www.klitschkofoundation.org/projects/education/shkola-uspikhu/

Посилання на реєстраційну анкету Школи успіху 2019: https://my.klitschkofoundation.org/projects/school2019.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних