Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПАМ`ЯТКА ПРО ОБСЛУГОВУВАННЯ ВНУТРІШНЬОБУДИНКОВИХ ГАЗОВИХ МЕРЕЖ

Дата: 01.02.2019 14:25
Кількість переглядів: 786

ПАМ`ЯТКА ПРО ОБСЛУГОВУВАННЯ ВНУТРІШНЬОБУДИНКОВИХ ГАЗОВИХ МЕРЕЖ

З 1 СІЧНЯ 2019 РОКУ СПОЖИВАЧІ ГАЗУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗМОЖУТЬ ОБИРАТИ КОМПАНІЮ ДЛЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВНУТРІШНЬОБУДИНКОВИХ ГАЗОВИХ МЕРЕЖ

З нового року власники, балансоутримувачі або орендарі житла отримають змогу самостійно обирати підрядника для технічного обслуговування газових приладів та внутрішньобудинкових мереж. Ці роботи виконуватиме будь-яка компанія, яка матиме дозвіл від Управління Держпраці у Запорізькій області, а послуга стане ринковою.

            Всі  витрати на обслуговування внутршіньобудинкових мереж мають бути включені в плату на утримання будинків. Ці зміни зумовлені прийняттям Закону України "Про житлово-комунальні послуги а власники житла відповідатимуть за вчасне техобслуговування газових мереж і обладнання».

При цьому  ПАТ "Запоріжгаз" залишається відповідальним за надійну та безпечну експлуатацію розподільних газових мереж до межі балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін. Також оператор ГРМ має право обмежити газопостачання на об’єкт у разі незабезпечення власником або балансоутримувачем будинку технічного обслуговування газових приладів і мережі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь