Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 23.08.2018 09:50
Кількість переглядів: 911

Щороку 23 серпня в Україні відзначається День державного прапора України. Двадцять сім років тому здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй землі. У нас є всі підстави бути певними в своїх силах і з оптимізмом дивитися в прийдешнє. За час незалежності ми довели, що здатні долати труднощі і досягати успіху.

Від усього серця бажаємо усім нам міцного здоров'я, добробуту у сім'ях, благополуччя, а головне – мирного неба над Україною!

В цей день на святі в с.Осипенко були присутні: голова районної державної адміністрації Молодецький Роман Феліксович; помічник народного депутата України – Токарева Алла Дмитрівна; заступник голови районної ради – Закоморний Микола Миколайович; Зубко Лариса Степанівна – начальник агропромислового розвитку БРДА. Гості привітали жителів села з цим видатним днем, побажали успіхів і процвітання, мирного неба, сімейного благополуччя та добробуту. Голова Бердянської райдержадміністрації Роман Феліксович Молодецький разом з ученицею Осипенківської школи Софією Солонською урочисто підійняли державний прапор.
Вітання зі святом від Народного депутата Олександра Пономарьова передала його помічниця, депутат районної ради Алла Токарева.
- Сердечно вітаю вас зі святами. Бажаю вам всім здоров’я, миру, благополуччя. Процвітання не тільки для нашого району та держави, а й для кожного з вас, - побажала Алла Дмитрівна.

Як зазначив голова Осипенківської сільської ради та Осипенківської об’єднаної територіальної громади Валентин Іванович Смага, 27 років тому, коли наша держава стала незалежною, здійснилася мрія багатьох поколінь.
- Мирного блакитного неба над головою, щедрих врожаїв на наших українських полях. Кожній родині – високих досягнень та здобутків, - побажав Валентин Іванович.
Під час заходу вручили грамоти та грошові винагороди переможцям районного конкурсу зі збирання врожаю зернових культур. Третє місце посів комбайнований агрегат підприємства «ЗАПОРІЖЖЯ – АГРО» у складі комбайнера Олександра Кривиченка та водія Дениса Болжеларського, який намолотив 1374 тони зерна з площі 652 га. Друге місце посів комбайн цього ж підприємства у складі комбайнера Миколи Назюти та водія Дмитра Кушніра. Агрегат намолотив 1524,6 тони зерна з площі 705 га. Нагородили також директора фірми Валерія Латошина. Переможцем конкурсу став комбайнований агрегат агрофірми «Щедрий Лан» у складі комбайнера Олександра Калайтана та водія Вадима Гусаренка, які намолотили 1554 тони зерна з площі 607 га. Нагороду отримав директор фірми Сергій Негляд.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь