Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зразковий ансамбль естрадного танцю "Перлина" сіл Старопетрівка та Новопетрівка Осипенківської сільської ради завоювали 11 призових місць на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Імперія зірок»

Дата: 05.04.2018 15:24
Кількість переглядів: 1035

        29.03.2018 відбувся Всеукраїнський фестиваль - конкурс "Імперія зірок"  (м. Дніпро) з хореографії.  У якому Зразковий ансамбль естрадного танцю "Перлина" (Бердянський район, села Старопетрівка та Новопетрівка) прийняв участь. Ми змагались із (приблизно) 30-ма колективами -  з м. Дніпро, м. Кам`янське, м. Харків, м. Павлоград, м.  Барвінкове, м. Синельникове, м. Енергодар, м.  Нікополь, м. Вільнянськ, м. Олександрія, с. Осипенко, та інші. ЗАЕТ "ПЕРЛИНА"  продемонстрував 18 номерів: масових та сольних. У конкурсі приймали участь найменші учасники колективу - підготовча група (5 років), у яких був дебют, тобто перший вихід на конкурс, а в деяких дітей взагалі -  перший вихід на сцену.  Повернулися з нагородами. Усі номери (18) отримали призові місця  -  1, 2 та 3. 

Старша група зразкового ансамблю естардного танцю "Містерія" виступала у номінації "Сучасна хореографія" з двома хореографічними композиціями "Феєрія почуттів" та "Відродження". Учасники ансамблю показали свій талант та майстерність на високому рівні, що помітили члени жюрі. Тому зразковий ансамбль естардного танцю "Містерія" заслужено отримав звання лауреату ІІ ступеню! 

Треті місця зайняли наймолодші учасники колективу: підготовча група ("Мяу "/"Поліцейська академія ") , дует Тінькової Аліни та Горбенко Аліни "Велике прання" (вихованці старшої групи), сольні виступи Сосновької Карини "Берегиня Галактик"  та Нестеревич Олександра "Древо життя"  (старша група). 

Другі місця посіли: масові номери середньої групи ("Інтерни "/" Байкери") та старшої ("Перед іспитом"/ "Равнодушие") та дуети - Кущ Дарина і Клюшник Микита (середня група) з номером «Мисливець за привидом Каспер» та Барабанова Дарья і Мухаметкалієв Андрій  (середня та старша гр.) - "Душа піаніста ", а також сольний виступ учениці старшої групи -  Ситник Ліани "Ув'язнена". 

Перші місця дісталися масовим номерам молодшої групи («Мишина наука», «Обережно, поросята!») та старшій групі ("Байдужість - вбиває" /"Коли батьків не має вдома").  Діти виступили на гала - концерті. Отримали позитивні емоції. Сльози щастя та оплески глядачів. А що ще треба юним талантам?!  

Особисто від себе хочу подякувати батькам: що знаходять сили, час, кошти  на участь у фестивалях; за неймовірні оплески нашим дітям під час їх виступу. Це стимулювало дітей та надихало га перемогу.

За фінансову підтримку дякуємо учасникам колективу та Осипенківській сільській раді!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь